SKIN BOOST PROGRAMMA

Wat leuk dat je interesse hebt in het op maat gemaakte Skin Boost programma! Graag verzoek ik je onderstaand formulier in te vullen dan zorg ik dat er zo snel mogelijk contact met je wordt opgenomen! Het verplicht je tot niks!

SKIN BOOST PROGRAMMA

FOCUS OP HUIDVERBETERING

Wil jij jouw droomhuid realiseren? Ben jij klaar voor een complete skin makeover? Dan is het Skin Boost programma écht wat voor jou!

Met dit pakket gaan we nét een stapje verder om jouw huid te laten stralen. Het Skin Boost programma is een combinatie van de juiste behandelingen bij Madesalon afgestemd op jouw huid, de juiste producten voor jouw dagelijkse verzorging thuis en online begeleiding en coaching van een skin expert. 

 

Het programma bestaat uit twee varianten; Basic en Royal. Beide varianten bevatten de beste paramedische producten van Image Skincare voor thuis. Bij Basic zijn dat de essentials, Royal is het meest complete plaatje van producten om jouw droomhuid te realiseren. Daarnaast krijg je peelings en bindweefselmassages die jouw huid verjongen, versterken, egaliseren en laten stralen.

VOORDELEN

- Een totaalpakket naar jouw behoefte

- Een persoonlijke skin expert met tips & trics voor dagelijkse huidverzorging

- 10% Korting op alle losse treatments die geen onderdeel zijn van jouw programma

- Voordeel ten opzichte van losse behandelingen

VOORWAARDEN

1.Het Skin Boost programma is een commitment van minimaal 12 weken, zowel voor jou als voor Madesalon.

2. Op basis van een uitgebreide screening en kennismaking wordt er een speciaal programma voor jou samengesteld. Afhankelijk van jouw keuze voor Basis of Royal en de productlijn die bij jouw huidtype past worden de programmakosten bepaald.

3. Voor het Skin Boost programma doe je een aanbetaling van 10% bij de start. Vervolgens kun je ervoor kiezen om eenmalig te betalen (met 2% extra korting) of maandelijks per automatisch incasso.

©2020 by Madesalon.