TREATMENTS

Madesalon staat voor duurzame huidverbetering. De selectie van treatments biedt voor iedere klant een oplossing en zal perfect worden afgestemd op jouw huid en behoefte.

MEET & TREAT

Iedere huid is uniek! Op basis van een uitgebreide huidanalyse kijken we naar de verbeterpunten van jouw huid. Ook kijken we naar welk vervolgtraject het beste bij jouw huid past. Aan de hand van deze resultaten en jouw persoonlijke wensen krijg je een uitgebreid behandeladvies. Bij de Meet & Treat maak je kennis met de wetenschappelijk onderzochte en doeltreffende verzorgingsproducten van Image Skincare, die Madesalon gebruikt bij alle behandelingen.

SIGNATURE FACIAL

De Signature Facial is de perfecte balans tussen een goede diepte reiniging en ontspanning. Deze treatment, volledig naar jouw behoefte en aangepast op jouw huidtype, legt een goede basis voor het verstevigen, egaliseren en versterken van jouw huid. Er wordt gebruik gemaakt van de wetenschappelijk onderzochte en doeltreffende verzorgingsproducten van Image Skincare.

ACNE FACIAL

De Acne Facial is een intensieve en effectieve behandeling gericht op het verminderen van acne. Bij de behandeling wordt gebruik gemaakt van de wetenschappelijk onderzochte en doeltreffende verzorgingsproducten van Image Skincare. Deze behandeling wordt door vrijwel alle zorgverzekeraars vergoed, kijk goed welke voorwaarden op jou van toepassing zijn.

GLOW ON THE GO FACIAL

De Glow On The Go Facial geeft je een stevigere, zachtere & ‘glowy’-uitziende huid. Deze behandeling bestaat uit een quick peel, bindweefselmassage voor het gezicht en een sheetmask van Image Skincare en een gembershot achteraf. Na deze behandeling zie je direct resultaat, perfect voor een speciale gelegenheid of als je gewoon wilt stralen!

COLLAGEN BOOST FACIAL

In deze behandeling wordt de focus gelegd op het collageen en bestaat uit een fruitzuur peel gevolgd door een bindweefselmassage van gezicht, hals en decolleté afsluitend met het A/N/G Cosmetics Lift Up Face Mask. De behandeling verwijdert dode huidcellen en stimuleert celvernieuwing, doorbloeding en de aanmaak van collageen en elastine. Deze treatment werkt anti-aging, geschikt voor iedereen die haar huid mooi wilt onderhouden en huidveroudering wil tegengaan. Uitermate geschikt voor een speciale gelegenheid, want geeft direct een mooie stralende huid.

 

PEELINGS

WRINKLE of LIGHTNING PEEL

Deze peelings werken door in de diepere huidlaag en zorgen voor structurele huidverbetering. Waar de Wrinkle Lift Peel zich meer focust op rimpels en fijne lijntjes, is de Lightening Lift Peel uitermate geschikt voor de behandeling van pigmentatie. Bij de peelings is het belangrijk om de huid goed voor te bereiden, en kun je alleen ondergaan na een uitgebreide intake en speciale trial-kit voor thuisgebruik. Voor een mooi en langdurig resultaat worden deze peelings aangeraden in een kuurvorm.

ACNE LIFT PEEL

De Acne Lift Peel verminderd ontstoken en vette acne en brengt de huid terug in balans. Bij de peeling is het belangrijk om de huid goed voor te bereiden en kun je alleen ondergaan na een uitgebreide intake en speciale trial-kit voor thuisgebruik. Deze behandeling wordt aangeraden in een kuurvorm voor een optimaal resultaat. Door samenwerking met zorgverzekeraars wordt deze acne behandeling door vrijwel alle zorgverzekeraars vergoed, kijk goed welke voorwaarden op jou van toepassing zijn.

PERFECTION PEEL

De Perfection Peel bevat een mix van salicylzuur, resorcinol en melkzuur in combinatie met retinol, speciaal voor effectief huidherstel. De peeling behandelt lichte tot zware beschadiging door zonlicht, een vale of gevlekte huid, ruwe huid, verstopte huid en fijne lijntjes en rimpels en werkt door tot in de derde huidlaag.

 

SPECIALS

BINDWEEFSELMASSAGE

De Bindweefselmassage wordt uitgevoerd in de dieper gelegen huiddelen (het onderhuidse bindweefsel) en is dan ook zeker geen ontspanningsmassage! De behandeling bevordert de doorbloeding, versnelt de afvoer van afvalstoffen en stimuleert de aanmaak van collageen en elastine. De Bindweefselmassage is toe te passen bij diverse indicaties zoals een doffe en vermoeide huid, acne, littekenvorming en werkt goed om huidveroudering te vertragen. Voor een mooi en langdurig resultaat wordt deze behandeling aangeraden in een structurele kuurvorm.

MICRODERMABRASIE

De Microdermabrasie behandeling is een mechanische peeling om dode huidcellen te verwijderen. Met behulp van kristallen wordt het bovenste laagje van de huid verwijderd. Hierdoor krijgt de huid een zeer nauwkeurige en gecontroleerde peeling en voelt deze gladder, zachter en frisser aan. De behandeling is geschikt voor ieder huidtype en effectief bij:

- Fijne rimpels

- Een onzuivere huid

- Huidveroudering

- Oppervlakkige pigmentvlekken

- Oppervlakkige littekens

- Een doffe huid 

- Grove poriën

- Een grove huidstructuur

DERMAPEN MICRONEEDLING

Dermapen Microneedling is één van de meest innovatieve behandelingen om huidveroudering tegen te gaan. De behandeling veroorzaakt minuscule gaatjes in de huid, die niet te zien zijn met het blote oog, maar wel het natuurlijke herstelproces van de huid activeren. De prikkelingen stimuleren de aanmaak van collageen en elastine. Microneedling wordt aangeraden in kuurvorm voor een structureel, effectief resultaat. De behandeling is geschikt voor ieder huidtype, met name voor mensen met de volgende indicaties:

- Huidveroudering 

- (Acne) Littekens 
Pigmentvlekken 

- Grove poriën

- Een doffe huid  

 
 
 

ABONNEMENT

Madesalon staat voor een duurzame huidverbetering. Wil jij vroeg beginnen om huidveroudering tegen te gaan? Of vind jij het gewoon heerlijk om regelmatig te genieten van een ontspannende Signature treatment? Dan is het Signature abonnement perfect voor jou! Het abonnement is beschikbaar vanaf €60 per maand. Neem contact op voor meer informatie.

SKIN BOOST

Wil jij jouw droomhuid realiseren? Ben jij klaar voor een complete skin makeover? Dan is het Skin Boost programma écht wat voor jou! Het Skin Boost programma is een combinatie van de juiste behandelingen bij Madesalon afgestemd op jouw huid, de juiste producten voor jouw dagelijkse verzorging en online coaching van een skin expert. 

©2019 by Madesalon.