Onderhoud en huidverbetering

Onze behandelingen

Maak kennis met de Customised Facial deze behandeling maakt jouw skincare routine compleet. Gun jouw huid het maandelijkse onderhoud om in topconditie te blijven. Kies één van de drie enhancements voor een extra boost!


Madesalon is gespecialiseerd in verschillende huidproblemen; acne, pigmentatie, rosacea en huidveroudering. Wij geloven in de totaal aanpak van buitenaf en binnenin. Boek je eerste afspraak, hierin bespreken we de mogelijkheden voor een passend behandeltraject naar jouw wensen en huidtype. Vakkundig, eerlijk advies en persoonlijke aandacht staat bij ons voorop. 

onderhoud

De Customised Facial

Net binnen een uur onderga jij een complete, op maat gemaakte behandeling gericht op jouw huidbehoefte. Na een dubbele reiniging, exfoliatie worden onzuiverheden op verantwoorde manier verwijderd. Gevolgd door een heerlijk sheetmasker en een schoudermassage. Deze behandeling legt een goede basis voor het verstevigen, egaliseren en versterken van jouw huid. De ideale aanvulling op jou dagelijkse skincare routine. Upgrade je behandeling met één van de enhancements.

Eerste keer? Dan ontvang jij een gratis huidanalyse met ons huidscan-apparaat en een uitgebreid productadvies. We bespreken de mogelijkheden voor een passend behandeltraject naar jouw wensen en huidtype.

€85,-

Onze facial enhancements

Geef je Customised Facial een boost! Kies een enhancement.

Next Level Peel
+

Een sterke chemische peel zonder down-time, gericht op jouw huidbehoefte zoals hyperpigmentatie, acne of anti-huidveroudering.

€15,-

Microdermabrasie
+

Een mechanische exfoliatie met een zachte en verjongde huid tot gevolg. Vooral effectief bij zonschade en verstoppingen in de huid.

€15,-

Bindweefselmassage
+

Een stevige massage voor optimale doorbloeding en het stimuleren van de aanmaak van collageen en elastine.

€20,-

huidverbetering

Huidverbetering op maat

Op maat gemaakte behandeltrajecten om je huid weer te laten stralen van buitenaf en binnenin.

Peeling kuur v.a. €360
Bindweefselmassage v.a. €250
Dermapen Microneedling v.a. €560

Afspraken zoals peelings en/of microneedling kunnen niet online ingepland worden. Dit gaat altijd in overleg met onze huidspecialistes. Neem gerust met ons contact op om de mogelijkheden te bespreken.